EU

Vi skal ud af EU.    NU

EU startede som EF i Danmark. Det byggede på handels samarbejde over grænserne. Det skulle være stoppede der ved. Nu har EU snart overtaget alt magt i medlems lande. Det sidste er skat på plastik.
Man kan jo stille spørgsmålet, om frihedskæmpernes kamp, var det værd. Nu når mange politikker på Christiansborg er ved at afgive alt magt til EU. Tyskerne bestemte frem til 1945 og brugte de besatte landes befolkning som slaver. Når man så kikker på hvad der sker i EU, er det stort set det samme. Båset fra folkedrab. Embedsværket i EU tjener kassen, bruger politikkerne som budbringer til befolkningen. Syd Europa gider stort set ikke arbejde og har den største magt i EU. Så igen er det alle nord for Frankfurt, der bruges som slaver.
Jeg har besøgt EU og deres top lønninger. Tænk en dansk embedsmand med top post, for 27 000 EUR pr måned efter skat. Der næst stillede jeg et enkelt spørgsmål der nede. Hvor mange ansatte er der i EU systemet, uden politikker. Jeg forventede ikke et 100 % svar. Men svaret var mellem 35 000 og 40 000 personer. Med andre ord kan der være 5000 personer i det uvisse. Det var aldrig sket i et privat firma.